Innerwijs

Menu

Behandeltraject Innerwijs

Een behandeling begint met een intake-gesprek, waar we onderzoeken wat je moeilijk vindt en waar je klachten uit bestaan, zo kan ik het behandeltraject precies op jou aanpassen. Niemand is gelijk dus behandelen is altijd maatwerk.

Iedere sessie kijken we terug naar de afgelopen tijd; hoe is de vorige sessie geweest, heb je nog reacties gehad op de sessie en hebben er nog belangrijke gebeurtenissen in de tijd tussen de sessies plaatsgevonden.

De sensitherapie is een kortdurende holistische therapie die lichaam en geest als geheel behandeld. Dit bestaat uit vele beproefde, bekende en soms minder bekende, behandelmethoden, zoals o.a. de holistic pulsing, drukpuntmassage, stress release, en verschillende vormen van healing.

Na de behandeling wordt indien nodig en in overleg een volgende afspraak gemaakt. De periode tussen de behandelingen kan één tot meerdere weken beslaan.

Duur van de behandelsessies

Een sessie duurt 1 tot 2 uur.

Kosten

De kosten per 01-01-2017 zijn €70,- per sessie.Dit is exclusief kosten voor een remedie en/of supplementen (rond de €14 euro per stuk)

Waarvoor kan je eigenlijk bij Innerwijs terecht?

In mijn praktijk bied ik verschillende gespecialiseerde therapievormen aan:

  • Sensitherapie/ energetischetherapie / individuele therapie voor alle leeftijden.
  • Kindertherapie (voorheen Spelerwijs) voor de leeftijdsgroep met een verstandelijk functioneren tussen de 3 en 12 jaar.
  • Persoonlijke groei en ontwikkeling.
  • Begeleiding, kennis en ontwikkeling bij (vermoeden van) hoog sensitiviteit.
  • Behandeling van Emotionele en fysieke klachten (waarde oorzaak niet van bekend hoeft te zijn).

©CasparWeb DBFree